Свободно време

Начало > Свободно време >

Д-р Александър Шишонин: Защо е вредно да се лекува високото кръвно налягане – хипертонията е симптом, а не диагноза!

доста неприятна публикация за традиционната медицина и за задкулисието в съвременното здравеопазване.

Московският доктор Александър Шишонин знае как да говори за неща, за които никога няма да ви разкажат в клиниката, той безмилостно разкъсва завесата на мълчанието и мрачната недоизказаност в съвременната медицина.

Хороскоп за 29 ноември: Труден ден за Скорпион и Козирог, печалби и придобивки за Овен и Риби

Средата на седмицата ще стъжни живота на 2 зодии. Преи­му­щес­тво­то на Овните в сряда е в па­рич­ни­те пе­чал­би и при­до­бив­ки, а Раците не се под­да­вай­те на въз­дей­ствие­то на про­ти­во­ре­чия в службата. Вижте какво ви очаква и вас!

ОВЕН

Хороскоп за 28 ноември: Напрегнат но и късметлийски ден за 4 зодии

Вторник ще бъде малко по-напрегнат и изнервящ от очакваното, но пък именно това ще ви стимулира да си вършите добре работата и да постигнете желаните резултати. Не се разколебавайте въпреки трудностите и ще останете повече от очаровани, от крайните резултати!

ОВЕН

Хороскоп за 26 ноември: Почивният ден носи неприятности за 4 зодии. Вижте за какво да внимавате

Почивният ден носи неприятности за 4 зодии. Днес мно­зи­на от Овен са пов­ли­я­ни от до­маш­ни­те об­с­то­я­тел­с­т­ва, а Ра­ци­те чув­с­т­ват из­вес­т­на стаг­на­ция вър­ху се­бе. Вижте какво ви очаква и вас!

ОВЕН

Хороскоп за 25 ноември: Успешен ден за Телец и Риби, пари за Рак и Лъв, пречки при Водолей

Събота ще ви даде възможност да се разгърнете както в личен, така и в делови аспект. Опитайте да действате балансирано и със сигурност няма да допускате грешки днес!

Дневен хороскоп ОВЕН Добри възможности

Хороскоп за 24 ноември: Печалби за Близнаци и Лъв, нови възможности за Козирог и Риби

Петък ще даде отличен край на тази доста динамична делова седмица. За мнозина работата ще продължи и през почивните дни, но въпреки това резултатите, които очаквате ще надминат себе си. Стремете се да следвате вече положеното темпо!
Вечерта си починете. Ще имате нужда от още сили.

ОВЕН

Хороскоп за 22 ноември: Делови успехи за Дева и Водолей, препятствия пред Овен и Стрелец

Сряда ще ви даде възможност да напреднете в много направления. Това се дължи на добре свършената работа в последно време и вече дори сами забелязвате част от резултатите. Следвайте този ритъм, защото определено все още има какво да се види!
Вечерта си организирайте някакво импровизирано събитие. Ще ви зареди емоционално.

ОВЕН

Хороскоп за 21 ноември: Нови възможности за Овен и Близнаци, професионални успехи за Дева и Везни

Вторник ще обърне внимание на финансовите ангажименти на мнозина. Това ще се отрази добре на всичко, което планувате да реализирате преди края на работното време. Не се тревожете да поемете риск там, където е необходимо да го направите. Със сигурност ще ви се отрази добре!

ОВЕН

Хороскоп за 19 ноември: Ново начало за Телец и Рак, късмет за Близнаци, успех за Скорпион

Делови напрегната, лично емоционална и семейно ангажираща ще бъде тази неделя. Както сами виждате ще има от всичко по много, но само от вас ще зависи плавно преминаване през деня. Бъдете активни и следвайте собствените си принципи. Това ще ви помага през цялото време.
Вечерта не се ангажирайте с нищо. Вместо това си починете.

Pages